På hållbart uppdrag!

Allt vi på Labkyl gör utgår från en grundtanke om minskad klimatpåverkan och ökad energieffektivitet, oavsett om uppdraget är litet eller stort.

Vi har helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. 

Nordic Climate Group förvärvar ytterligare kylföretag i Finland
12 Jan 2023
Nyhet via Nordic Climate Group

Nordic Climate Group förvärvar ytterligare kylföretag i Finland

Vi välkomnar Konehuolto Jorma Heikkonen till gruppen och etablerar ytterligare en verksamhet i Finland.

Ekonomistudent/Ekonomiassistent sökes
08 Jan 2023

Ekonomistudent/Ekonomiassistent sökes

Vi söker en glad och driven person som vill balansera studier med arbete. Vi tror att du har en möjlighet att utöka ditt nätverk och sätta startskottet för din framtida drömkarriär hos oss.

Labkyl Medarbetare Hållbarhet
Tack kära vänner för året som gått!
28 Dec 2022

Tack kära vänner för året som gått!

Tillsammans står vi på Labkyl stabilare än någonsin trots två år av pandemier och ett pågående krig i vårt närområde. Under det här senaste året har vi tillsammans utvecklat Labkyl ytterligare. Vi är fler medarbetare, fått större lokaler och högintressanta uppdrag.

Labkyl Medarbetare Hållbarhet

DLE - Ett koncept för miljövänlig och energieffektiv kyla och värme

DLE® har utvecklats under flera år av Labkyl och finns nu i produktion samt installerade och i drift hos beställare. DLE representerar en hållbar, energi- och kostnadseffektiv lösning. Det som möjliggjort den här utvecklingen är en banbrytande CO2-teknik, där CO2(koldioxid) använts i stället för miljöfarliga syntetiska köldmedier. Den CO2 som nyttjas har tagits om hand som en biprodukt vid biogastillverkning och därefter kapslats in i ett slutet system. DLE-tekniken är en helt och hållet klimatneutral lösning som kommer att revolutionera marknaden.

Vill du bli vår nya kollega?

Tekniker, montör, serviceledare, projektledare, ledande tekniker - vi har stor bredd på våra kunskapsområden och söker alltid efter nya medarbetare inom olika tjänster.
Vi ser fram emot din ansökan.