Lediga jobb

Lediga jobb

Läs mer och ansök

Vill du vara med och sälja de tekniska lösningarna som skapar framtiden?
Här är din chans!

Labkyl söker en teknisk säljare som ska hjälpa kunder med kyl-, värme- och energibesparingslösningar. Rollen kräver kundorientering, affärsintresse och samarbete med konstruktörer, installation och service.

Ort: Årsta
Anställningsform: Heltid, tillsvidare
Publicerad: 2024-03-14
Sista ansökningsdag: 2024-04-30

Läs mer och ansök

Vill du utvecklas och bli en av de projektledare som skapar framtiden? Här är din chans!

Häng med oss när vi tillsammans går i täten för branschen med avancerade tekniska, miljövänliga och hållbara lösningar.

Vi arbetar ofta direkt mot slutkund och är kundens konsult och utförare, från konstruktion, inköp av material, installation, upphandling av underentreprenörer, till service och underhåll av anläggningen. Våra totalentreprenader omfattar inte bara kyla utan även styr, övervakning, rör, el, bygg mm.

Vi är ett av Sveriges främsta kylföretag när det gäller hållbar CO2-teknik, erbjuder bra utvecklingsmöjligheter och finns i Årsta, Stockholm.

 

Anställningsform: Heltid, tillsvidare
Publicerad: 2024-03-04
Sista ansökningsdag: 2024-04-30

Läs mer och ansök

Deltastyr är ett litet familjärt styr- och reglerföretag i stark utveckling. Nu behöver vi fler kollegor som kan stärka våra team och surfa med på vår framgångsvåg. Vi är ett dotterbolag till Labkyl. Din roll kommer innebära allt från driftsättning och avprovning av fastighetsautomatiserade system till felsökning, optimering och kundkontakt. Om du är självgående, har minst tre års erfarenhet inom området och trivs med en flexibel arbetsdag -Sök tjänsten eller träffa oss för ett förutsättningslöst samtal.

Anställningsform: Heltid, tillsvidare
Publicerad: 2023-12-18
Sista ansökningsdag: 2024-01-31

Vi söker ständigt kompetent personal inom alla våra verksamhetsområden. Även om det inte finns några lediga tjänster som passar dig just nu tar vi gärna emot spontanansökningar via formuläret nedan.

Spontanansökan

Godkända format: Word och PDF.
Godkända format: Word och PDF.
Läs mer i vår integritetspolicy här