DLE Koncept (värmepumpar)

konceptet Delta Lift Energy (DLE) representerar en hållbar, energi- och kostnadseffektiv lösning som kan stå för 100% av en fastighets totala behov av kyla och värme.

Miljövänligt och energieffektivt! 

DLE-konceptet, en kombination av CO2-värmepump och styr- och reglerteknik, återvinner den energi som tillförs fastigheten till gratis värme och varmvatten. När CO2-teknik används i kyl- och värmepumpsaggregat är det marknadens mest klimatvänliga och energieffektiva lösning. Tekniken är tillgänglig och installerad hos ett stort antal kommersiella, offentliga och kommunala fastighetsägare. Konceptet har utvecklats under flera år av Labkyl och finns nu i serieproduktion. 

Installationsklara och framtidssäkrade! 

Våra specialtillverkade CO2-aggregat finns i form av värmepumpar samt kyl- och frysmaskiner. Konceptets CO2-värmepumpar levereras installationsklara i i standardutförande tillsammans med styr och kringutrustning för optimerad totalfunktion. Vid leverans medföljer anvisningsritningar och anslutningsmått. DLE-konceptets kyl- och värmepumpsaggregat är lättplacerad tack vare små inbyggnadsmått och har utmärkt serviceåtkomlighet genom sin ergonomiska utformning. I dag kan Labkyl leverera DLE värmepumpar från 50 kW till 2000 kW/st.