På väg in i en framtidsbransch!

En kyltekniker är specialisten som dels kan vara med och ta fram lösningen med rätt köldmedium till kunden och dels den som är plats innan, under och efter för att se till så systemen fungerar optimalt. Vi söker alltid människor som vill utvecklas tillsammans med oss. Oavsett om du är i början av karriären eller redan en erfaren tekniker/projektledare, så är du välkommen att kontakta oss.

Våga ta för dig!

- Jag har jobbat på Labkyl sedan 2014, först med installationssidan därefter på service- och joursidan. Mitt bästa råd till en ny kyltekniker är ”Våga ta för dig”. Ingen kyltekniker är klar när de gått ut en utbildning. Se till att hamna med duktiga kollegor, lyssna och lär av dem och ta för dig. Det bästa med att vara kyltekniker är att du lär dig något nytt hela tiden, ingen kyltekniker blir någonsin fullärd. När du gör din praktik – se till att hamna på fler företag än ett så du kan jämföra.
Innan jag blev kyltekniker satt jag på ComHem och Telenors tekniska support, men tröttnade på att sitta vid en dator hela tiden. Det bästa med Labkyl är alla duktiga arbetskompisar som delar med sig av sin kunskap och att företaget ligger längst fram i utvecklingen. Jag har aldrig ångrat mitt val, säger Magdalena, kyltekniker på Labkyl.

Magdalena är också yrkesambassadör för Svenska Kyl- och Värmepumpföreningen.

Kylteknik och framtiden

Var med när den gröna tekniken förändrar Sverige i grunden när det gäller kyla och värme. Du kan göra skillnad och det är framtiden!

Från kyltekniker till energiexpert!

Från kyltekniker till energiexpert!

Det är bara ditt eget intresse som sätter gränserna i en framtidsbransch.

Utbildning och karriär i Nordic Climate Group

Utbildning och karriär i Nordic Climate Group

Alla som jobbar i Nordic Climate Group spelar en viktig roll. För resan mot vår vision måste vi göra tillsammans och då behövs både medarbetare och kunder som vill utvecklas.

Vill du bli vår nya kollega?

Tekniker, montör, serviceledare, projektledare, ledande tekniker - vi har stor bredd på våra kunskapsområden och söker alltid efter nya medarbetare inom olika tjänster.
Vi ser fram emot din ansökan.