Välkommen till Industrikyla

Framtidens kylföretag inom industriell kylteknik

FÖR ETT BÄTTRE KLIMAT

Tillsammans med våra kunder driver vi på utvecklingen mot en framtid där vi i största möjliga mån väljer det mest klimatsmarta alternativen vid installationer. En hållbar installation beskriver vi som en installation som har lägre utsläpp med naturliga köldmedier, lång livslängd och lägre energiförbrukning. 

Välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan göra din anläggning mer hållbar. 

Rekordorder för Kylgruppen - ny kyla till AstraZeneca
12 Apr 2024
Nyhet via Nordic Climate Group

Rekordorder för Kylgruppen - ny kyla till AstraZeneca

AstraZenecas produktionsanläggning i Gärtuna, Södertälje, uppgraderas med hjälp av Kylgruppen. Utgångspunkten är naturliga köldmedier, verksamhetskritisk kyla samt energieffektivitet.

Vägledning vid val av köldmedium - version 3.0
10 Apr 2024
Nyhet via Nordic Climate Group

Vägledning vid val av köldmedium - version 3.0

Det finns en ny version av skriften ”Vägledning vid val av köldmedium” som vår branschorganisation, SKVP, har tagit fram. HÄR hittar du den nya versionen.

En minut med Joacim Hammarstrand, VD Industrikyla
15 Mar 2024

En minut med Joacim Hammarstrand, VD Industrikyla

Joacim Hammarstrand är sedan 1 mars 2024 ny VD på Industrikyla i Alingsås och har många års erfarenhet av kylbranschen. I den här artikeln kan du läsa mer om hur Joacim ser på sin roll som ledare, hur han ska driva företaget framåt och vilka utmaningar och möjligheter han ser i närtid.

Jobba hos oss

Vi söker ständigt efter kompetent och engagerad personal. Är du aktiv i kylbranschen eller redo att ta ett kliv in är du varmt välkommen att söka dig till oss. Har vi ingen annons ute går det bra att skicka in en spontanansökan så kontaktar vi dig när det blir aktuellt. 

Vi tar även emot LIA och praktikanter. Läs mer under karriär.

Några av våra uppdragsgivare