Nyheter

Nu bildar vi Nordic Climate Group – Sveriges ledande grupp för tekniska energilösningar!
18 Maj 2021

Nu bildar vi Nordic Climate Group – Sveriges ledande grupp för tekniska energilösningar!

Marknaden för kylinstallationer och energieffektiva tekniska lösningar ökar i takt med samhällets allt tydligare hållbarhetsfokus. För att kunna möta efterfrågan och hantera marknadsmöjligheterna har en grupp kylföretag och TESAB sökt en strategisk partner med finansiell styrka. Resultatet är Nordic Climate Group, ett ägarbolag som skapats av ett rikstäckande nätverk av lokala kylföretag tillsammans med Capillar.

Dahlmans Kylteknik bildar Nordic Climate Group – Sveriges ledande grupp för tekniska energilösningar
18 Maj 2021
Nyhet via Dahlmans Kylteknik

Dahlmans Kylteknik bildar Nordic Climate Group – Sveriges ledande grupp för tekniska energilösningar

20 kylföretag och TESAB bildar Nordic Climate Group – Sveriges ledande grupp för tekniska energilösningar

Frys & Kylservice bildar Nordic Climate Group – Sveriges ledande grupp för tekniska energilösningar
18 Maj 2021
Nyhet via Frys & Kylservice

Frys & Kylservice bildar Nordic Climate Group – Sveriges ledande grupp för tekniska energilösningar

Frys & Kylservice är ett av bolagen bakom bildandet av Sveriges ledande grupp för tekniska energilösningar. Marknaden för kylinstallationer och energieffektiva tekniska lösningar ökar i takt med samhällets allt tydligare hållbarhetsfokus. För att kunna möta efterfrågan och hantera marknadsmöjligheterna har en grupp kylföretag sökt en strategisk partner med finansiell styrka. Resultatet är Nordic Climate Group, ett ägarbolag som skapats av ett rikstäckande nätverk av lokala kylföretag tillsammans med Capillar.

Frys & Kylservice
Rekordorder till Dahlmans Kylteknik och Labkyl under affärsnamnet TESAB Väst!
04 Maj 2021
Nyhet via Dahlmans Kylteknik

Rekordorder till Dahlmans Kylteknik och Labkyl under affärsnamnet TESAB Väst!

Orkla Foods Sverige miljö- och energisäkrar hela sin kylanläggning i Kungshamn genom att byta ut de gamla ammoniakanläggningarna och i stället gör en satsning på CO2 som köldmedium genom den senaste DLE-tekniken. DLE är ett koncept som kommer stå för Orklas totala behov av klimatneutral kyla och värme.

Rekordorder till Labkyl och Dahlmans Kylteknik under affärsnamnet TESAB Väst!
04 Maj 2021
Nyhet via Labkyl

Rekordorder till Labkyl och Dahlmans Kylteknik under affärsnamnet TESAB Väst!

Orkla Foods Sverige miljö- och energisäkrar hela sin kylanläggning i Kungshamn genom att byta ut de gamla ammoniakanläggningarna och i stället gör en satsning på CO2 som köldmedium genom den senaste DLE-tekniken. DLE är ett koncept som kommer stå för Orklas totala behov av klimatneutral kyla och värme.

Labkyl Hållbarhet
Årets Franchisetagare 2020 i TESAB-kedjan
22 Apr 2021
Nyhet via Dahlmans Kylteknik

Årets Franchisetagare 2020 i TESAB-kedjan

Varje år delar Tesab AB ut priset till årets franchisetagare i kedjan. Vinnarna utses genom enkätfrågor som skickas ut till samtliga franchiseföretag i TESAB samt kedjans största leverantörer. Årets Årets Franchisetagare 2020 är…

”Vi bygger nytt för klimatet och framtiden”
25 Mar 2021
Nyhet via Dahlmans Kylteknik

”Vi bygger nytt för klimatet och framtiden”

Just nu energieffektiviserar Dahlmans Kylteknik den välskötta och välsorterade Hemköp-butiken i Grästorp genom att installera en klimatneutral CO2-anläggning. Samtidigt passar handlaren på att strukturera upp butikens säljyta med en ny layout. Med bättre placering av bland annat diskar och hyllor ökar kundnyttan rejält.

Klimatneutral butikskyla till Willys nya butik
17 Mar 2021
Nyhet via Polo Kylteknik

Klimatneutral butikskyla till Willys nya butik

Axfood ska etablera en ny Willys butik i det nya området Kärnekulla och Polo kylteknik har fått förtroendet att installera butikskylan.

Tredje klimatneutrala isbanan för Danderyds kommun
11 Mar 2021
Nyhet via Labkyl

Tredje klimatneutrala isbanan för Danderyds kommun

Danderyds Kommun fortsätter uppgradera kommunens isbanor till klimatneutral CO2-kyla. Stockhagens IP med två isbanor kommer att byggas om under våren/sommaren. Labkyl som är entreprenören för uppdraget har tidigare för Danderyd kommuns räkning energieffektiviserat två andra anläggningar - isbanan i Enebybergshallen 2017 samt Danderydsvallen 2020 och nu Stockhagens IP 2021.

Labkyl Hållbarhet
Environmentally Friendly Restaurant Cooling for Sthlm New
01 Mar 2021
Nyhet via Nordic Climate Group SV Koncern

Environmentally Friendly Restaurant Cooling for Sthlm New

KTH Klimatkammare 2.0
18 Feb 2021
Nyhet via Labkyl

KTH Klimatkammare 2.0

2006 installerade Labkyl fyra klimatkammare åt avdelningen för tillämpad termodynamik och kylteknik på KTH (Kungliga Tekniska Högskolan). Efter 15 års lyckad verksamhet i KTHs tjänst är det nu dags att uppgradera kamrarna och återigen är det Labkyl som står för installationen.

Labkyl
Ny HR chef till Labkyl
08 Feb 2021
Nyhet via Labkyl

Ny HR chef till Labkyl

Vi hälsar Kaspra Eriksson välkommen ombord på skeppet Labkyl som HR chef. Kaspra har en gedigen bakgrund av att utbilda organisationer i ledarskap, medarbetarskap, förändringsprocesser men också i projektledning samt handledning och mentorskap.

Labkyl Medarbetare