Om oss

Nordic Climate Group består av ledande kylföretag med målsättningen att tillsammans vara en självklar förebild för hållbara klimatlösningar. För att nå dit och hålla det löftet kombinerar vi vårt tekniska kunnande och vårt engagemang för att hela tiden utveckla nya och bättre lösningar inom vårt område.

Det är genom att vara engagerade och att ha viljan att få saker gjorda som vi på Nordic Climate Group gör skillnad.

Vår vision - Tillsammans är vi en självklar förebild för hållbara klimatlösningar - är vår kompass som talar om i vilken riktning vi ska. Den är vår gemensamma ambition som hjälper oss i båda stora och små beslut, den är drivkraften som ger oss energi att göra det där lilla extra för dig och din verksamhet.

Vi gör det möjligt för företag och organisationer att driva sin verksamhet utan avbrott

Tillsammans är vi en ledande aktör inom kyla-, värme - och energitekniska installationer är och en självklar förebild inom hållbarhet och energieffektivitet. Genom ett starkt engagemang och smarta tekniska energilösningar driver vi utvecklingen i branschen och bidrar på så sätt till en grön omställning och ett hållbart klimat - även imorgon.


Same same but different

Grunden i nätverket är en stark lokal marknadsposition. Därför kommer de bolag som ingår i Nordic Climate Group att behålla sina lokala bolagsnamn och koppla på gruppens gemensamma grafiska manual. Vi är fortfarande samma engagerade företagare som brinner för att hjälpa dig med energieffektivisering, kyla, värme och service. Du kan förvänta dig ett nätverk i framkant med stor förståelse för din verksamhet och dina behov. Precis som tidigare, men med större styrka och möjligheter i ryggen.

Nordic Climate Group är moderbolaget som utvecklar och vårdar varumärket Nordic Climate Group och våra många ramavtal. Nordic Climate Group ägs av Capillar equity.

Egen utbildningsverksamhet genom NCG Academy

Vi jobbar efter vår vision att vara en förebild inom hållbarhet i branschen, men har även ambitionen att vara det självklara valet för kunden och en attraktiv arbetsgivare för teknikern. Vi vill även kunna erbjuda nya och befintliga anställda den utbildning de behöver. Genom det föddes idén NCG Academy med vår egna utbildningsansvariga i spetsen.

Superheros, men utan cape

Alla som jobbar i Nordic Climate Group spelar en viktig roll. För resan mot vår vision måste vi göra tillsammans och då behövs både medarbetare och kunder som vill utvecklas. För dig som tekniker i kedjan innebär det att du har möjlighet att ständigt vara ajour med ny teknik, och dessutom göra karriärmöjligheter.

Med Nordic Climate Group kan ni bli en del av lösningen på klimatfrågan

Tillsammans med våra kunder driver vi på utvecklingen mot en framtid där vi till högsta möjliga mån väljer det mest klimatsmarta alternativen. På så sätt kan teknikutvecklingen i stället bli klimatpositiv, och bidra till minskade utsläpp totalt sett.

Även om vi inte är i mål fullt ut än, så har vi kommit en väldigt lång bit på vägen. Med smart teknik och innovativa lösningar behöver inte en ny- eller ombyggnation innebära högre energikonsumtion eller högre elkostnader.