TIMAB

En totalentreprenör inom kyla, el, VVS, bygg och projektledning.

Vi genomför installationer inom:
- Komfortkyla
- Storkökskyla
- Livsmedelskyla

FÖR ETT BÄTTRE KLIMAT

Tillsammans med våra kunder driver vi på utvecklingen mot en framtid där vi i största möjliga mån väljer det mest klimatsmarta alternativen vid installationer. En hållbar installation beskriver vi som en installation som har lägre utsläpp med naturliga köldmedier, lång livslängd och lägre energiförbrukning.

Stockholmsbaserade Frigotech ansluter till Nordic Climate Group
19 Jun 2024
Nyhet via Nordic Climate Group

Stockholmsbaserade Frigotech ansluter till Nordic Climate Group

Nordic Climate Group stärker sin position i Stor-Stockholm genom förvärvet av Frigotech, som fokuserar på kommersiell kyla. Frigotech har gedigen erfarenhet av CO2-lösningar och blir ett betydelsefullt tillskott till koncernen, som är Nordens ledande aktör inom energieffektiva och hållbara klimatlösningar.

En minut med Kelly, servicechef på Timab.
11 Jun 2024

En minut med Kelly, servicechef på Timab.

I den här artikeln kan du läsa mer om Kelly Carpenter på Timab, som är en av få servicechefer på ett svenskt kylbolag utan kylteknisk bakgrund. Med starka organisatoriska färdigheter leder hon framgångsrikt teamet framåt och har varit med och ökat bolagets kundbas.

Nordic Climate Group förvärvar Reftec i Trondheim
30 Maj 2024
Nyhet via Nordic Climate Group

Nordic Climate Group förvärvar Reftec i Trondheim

Nordic Climate Group växer i Norge genom att förvärva Reftec AS med huvudkontor i Trondheim. I förvärvet ingår även dotterbolaget Rana Kulde, Mo i Rana. När Reftec ansluter till gruppen stärker Nordic Climate Group sin position i Tröndelag men även i andra delar av Norge där bolaget är verksamt.

Vi hjälper er att nå ert energisparmål

Timabs QUICK FIX är ett program med många smarta och snabba sätt för livsmedelsbutiker att spara energi på. Åtgärderna handlar om utikernas kyla, el, VVS och bygginstallationer.

TURNKEY - vi tar hand om hela projektet

På Timab finns hela kompetensen och kapaciteten att starta, driva och slutföra projekt. Låt oss ta hand om ert projekt so TURNKEY-leverantör.