Integritetspolicy

Vi på Dahlmans Kylteknik tar seriöst på den personliga integriteten för våra kunder och användare av våra tjänster. Vi tar ansvar för att personuppgifter som behandlas av oss enbart används för avsedda ändamål och skyddas mot obehörig åtkomst. För att vi ska kunna leverera, utveckla, analysera och förbättra våra tjänster kräver det att vi behandlar personuppgifter.

1. Hantering av personuppgifter vid jobbansökan

För att vi ska kunna ta emot din ansökan behöver vi uppgifterna i formuläret som du fyller i. Detta för att vi ska kunna kontakta dig och se efter lediga jobb. Vi kommer endast använda dina uppgifter till de ändamålen.

Dina uppgifter kommer sparas i 2 år efter inskickad ansökan. Du har rätten att dra tillbaka ditt samtycke om så önskas. Vi raderar i det fallet din ansökan och alla dina uppgifter.

Kontakta info@dahlmans.se om du har frågor gällande ansökan eller hur dina personuppgifter behandlas.

2. Hantering av personuppgifter vid nyhetsbrev

Vi värnar starkt om din personliga integritet och nedan förklarar vi hur vi använder oss av dina personuppgifter, dvs endast din e-postadress.

Om du är prenumerant och mottagare av vårt nyhetsbrev.

Vi sparar dina registrerade uppgifter (din e-postadress) i vårt nyhetsregister för att sända ut vårt nyhetsbrev.

  • Vi använder dina personuppgifter (e-postadress) via vår nyhetsbrevsleverantör. Detta för att kunna skicka ut våra nyhetsbrev till dig som mottagare.
  • Vid utskick av nyhetsbrev använder vi oss endast av din e-postadress och du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick via länken i botten på varje utskick.

Data som vi behandlar när du prenumererar på vårt nyhetsbrev 

Den enda personuppgift vi sparar är din e-postadress. Den används för att skicka ut vårt nyhetsbrev till dig som prenumerant.

Rättigheter

  • Rätt till rättelse - du kan alltid begära att rätta dina personuppgifter (din e-postadress) om det är något som inte stämmer.
  • Rätt till radering - du har när du vill rätt att radera dina personuppgifter (din e-postadress) hos oss.
  • Rätt till att dra tillbaka ett samtycke - du kan alltid välja att motsäga dig direktmarknadsföring i form av e-postutskick i det valda utskicket.

För att utnyttja dina rättigheter eller om du har frågor gällande hur dina uppgifter behandlas ber vi dig att kontakta oss på info@dahlmans.com.

Hur länge vi lagrar personuppgifter
Vi lagrar dina personuppgifter (endast e-postadress) så länge du inte väljer att avsluta prenumerationen.