Vi kopplar in, du kopplar av.

Vi hjälper dig med luft-luft och luft-vatten värmepumpar. Vissa modeller inte bara värmer ditt hem, de kan även värma vatten till en skön dusch eller hjälpa till att kyla byggnaden en varm sommardag. En värmepump kan skapa ett behagligt klimat på många sätt, damm fastnar i filtret och kan till och med fånga bakterier.

En investering för framtiden

Värmepumparna använder förhållandevis lite elektricitet för att utvinna energi och överföra den till husets värmesystem, därmed kan den minska energiförbrukningen kraftigt. På sikt kommer den lägre energiåtgången leda till att din investering återbetalas, samtidigt som du fortsätter att spara pengar.

Marknadsledande värmepumpsleverantörer

Kylbolaget Väst samarbetar med marknadsledande leverantörer som samtliga har ett brett sortiment av värmepumpar, bland annat Panasonic, Mitsubishi och Fujitsu. Vi hjälper dig hitta det alternativ som passar dina förutsättningar bäst, oavsett om du hämtar värmen till pumpen från luften, marken eller närliggande vattendrag.

För lång hållbarhet hjälper vi dig med service efter installationen.

Bild: mitsubishi electrics
Luftkonditionering skapar svalka och behag

Luftkonditionering, eller aircondition, anser många vara ett måste under de varmaste sommardagarna eller i de varmaste arbetsmiljöerna. Man vill ha det hemma, på kontoret, i restaurangen, i butiken och naturligtvis inom industrin. Där en bra luftkonditionering finns regleras temperaturen till en behaglig temperatur och skapar en miljö där alla trivs lite bättre.

Flera positiva effekter med luftkonditionering/aircondition

Förutom trivseln och behaget vi nämnt ovan kan det finnas flera önskvärda effekter med luftkonditionering. Samtidigt som den kyler så renas och avfuktas luften. Dessutom kan luftkonditionering öka produktiviteten på arbetsplatsen, då den motverkar den trötthet som kan uppstå av hög värme.

Luftkonditionering för butik, restaurang och hemma!

Om du har en butik är bra aircondition av största vikt. Det får dina kunder att stanna kvar längre och handla mer. Under varma sommardagar vill kunder gärna komma in och kyla av sig i det behagliga klimatet i din butik. Det blir ytterligare en anledning till varför de ska välja att handla hos just dig!

För restauranger gäller ungefär samma sak. Tänk att besökarna ska sitta och njuta av hela upplevelsen, och då spelar många faktorer roll. Inte minst ett svalkande klimat under årets varmaste dagar.

I fritidshus och villor ökar behovet av aircondition. Bostädernas fönsterpartier blir idag allt större och solen värmer därför mer under soliga dagar. Med stora fönster kan det bli svårt att täcka för ordentligt och många inser behovet av bra luftkonditionering i framförallt sovrum och vardagsrum. Även i en vindsvåning kan behovet vara stort när solen ligger på.

Låt oss hjälpa er att introducera lite svalkande kyla och göra er tillvaro mer njutbar. Vi är experter på både kyla och värme och fixar enkelt både installation och service efter era behov.