Om oss

Välkommen till oss på Kylbolaget i Väst - ditt självklara val när det gäller komfortkyla, kyl-och frysrum, energioptimering och mycket mer!

Om oss på Kylbolaget i Väst

Om oss på Kylbolaget i Väst

Kylbolaget Väst AB bildades 2009. Vårt verksamhetsområde sträcker sig i huvudsak över hela Västra Götalands Län. Vår målsättning som kyl- och värmeleverantör är att leverera bästa kvalitét och service till konkurrenskraftiga priser. För att kunna upprätthålla detta vill vi växa långsamt och endast anställa de bästa i branschen.

 

Vi lägger stor vikt vid att våra medarbetare alltid är uppdaterade inom den senaste tekniken och levererar bara högkvalitativa produkter från leverantörer som vi känner väl.

 

Det är enkelt och tryggt för dig som kund att anlita oss, och vi kommer göra allt vi kan för du skall vilja rekommendera oss till vänner och bekanta.

 

Vi är tillräckligt små för att verkligen kunna bry oss om dig som kund, men stora nog för att ha god upphandling och solid ekonomi.

Kylbolaget Väst är en del av Nordic Climate Group som består av ledande kylföretag i Sverige och Norge. Grunden i nätverket är en stark lokal marknadsposition. Därför kommer vi att behålla vårt lokala bolagsnamn och endast koppla på gruppens gemensamma grafiska profil.

Vi står med varandra som en gemensam grupp, men är fortfarande samma engagerade lokala företagare som brinner för att hjälpa dig med kyla, värme, energi och service. Vi drivs också av vår gemensamma vision att tillsammans vara en självklar förebild för hållbara klimatlösningar.