Vi på Kylbolaget lever upp till vårt namn och levererar och installerar kylrum och frysrum. Allt från det lilla kylrummet till det stora fryslagret. Med våra breda kunskaper och vår långa erfarenhet kan du känna dig trygg i att ditt kyl- eller frysrum blir fackmannamässigt installerat enligt dina önskemål.

Det finns mycket att tänka på vid bygget av kylrum eller frysrum. Hur stort ska det vara? Vilken temperatur ska det hålla? Vilka paneler ska användas? Vad behöver du för kyl-frysdörrar? Är behovet tillfälligt? Som tur är så har vi svaren. Vi är experterna som hjälper dig med allt detta.

Enkelt förklarat så brukar man använda en speciell typ av paneler när man bygger kylrum och frysrum. Vi pratar om en typ av panel som är isolerad för att hålla kylan inne och värmen ute. Även dörren är en viktig del för att rummet ska bli så effektivt som möjligt. Ett ordentligt och effektivt aggregat som kyler och avfuktar luften är naturligtvis även det centralt i konstruktionen.

Har man inte behov eller möjlighet att bygga ett helt kylrum eller frysrum kan man investera i något som heter modulrum. Dessa kan beskrivas som måttanpassade “färdiga rum”. Tänk ett väldigt stort kyl- eller frysskåp man kan gå in i. De är både smidiga att leverera och installera, och kan passa väldigt bra för dig som bara har ett tillfälligt behov.

Hör av dig till oss för att fråga mer om vad det finns för möjligheter för just dig. Vi gör kostnadsfria hembesök och räknar och bedömer det hela, innan vi kommer med rekommendationerna.