Serviceavtal

Vi värdesätter din vardag och planerar all service åt dig.

Vi älskar service

Alla vet att ett driftstopp kan orsaka stor ekonomisk skada för en verksamhet. Vi vet att kontinuerlig tillsyn och underhåll av en anläggning minimerar riskerna för detta. Med ett serviceavtal hos oss kan våra samarbetspartners känna sig trygga med att saker och ting fungerar som det ska. 

Vi är också medvetna om att alla verksamheter och behov ser olika ut och har därför tagit fram fyra olika servicepaket: S,M L och XL. Tillsammans med kunden hittar vi enkelt en nivå och omfattning som är mest optimal för just er verksamhet.

 

Kylgruppens fyra servicepaket

Årliga kontroller eller tillgång till jour dygnet runt, året om? Vi erbjuder något för alla. Servicepaketen i sin helhet hittar du här:

Kortversion av varje paket kan du läsa nedan:

Servicepaket SMALL

Enklaste tänkbara sätt att säkerställa att din anläggning uppfyller myndigheternas krav och att myndigheterna känner till att anläggningen uppfyller deras krav.

Servicepaket MEDIUM

Med vårt mediumpaket är du dubbelt så trygg! Här har vi säkerställt att du uppfyller myndigheternas krav samtidigt som du säkerställer din anläggnings funktion framgent så att den stödjer din verksamhet och tillmötesgår dina behov.

Servicepaket LARGE

Trygghet dygnet runt, året om! I Large-paketet ingår allt det som Small och Medium innehåller som en grundläggande plattform. Vi hjälper dig alltså att uppfylla myndigheternas krav på ett så enkelt sätt som möjligt samt säkerställer din anläggnings funktion och ger dig underlag för ett tryggt och planerat underhåll. 

Servicepaket XL

När din kyl- och värmeanläggning inte bara är verksamhetskritisk ur ett funktionsperspektiv, utan också ur ett rent ekonomiskt och finansiellt perspektiv, är detta paketet för dig. Här får du som plattform allt som ingår i våra paket Small och Medium. Detta betyder att du har en anläggning som uppfyller myndigheternas krav, som underhålls på ett professionellt sätt och vars funktion säkerställs.