Om oss

Klimatpartner i Sverige AB grundades 2016 och är idag 18 anställda. Vår vision är att vara det självklara valet när det kommer till klimatsmarta lösningar för såväl stora som små kunder i Norden.

Sedan dagen vi startade har vi haft en målsättning - alla kunder ska känna sig trygga med oss, vilka vi är och vilken kompetens vi kan bestå med.

Våra uppdragsgivare är allt från fastighetsägare, privatpersoner till industrier. Hos oss får du en flexibel partner med hög servicenivå som klarar små som stora och komplexa uppdrag. Vi tar ett helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. Oavsett vilket ditt behov är, tveka inte att kontakta oss.

Klimatpartner är en del av Nordic Climate Group som består av ledande kylföretag i Sverige och Norge. Grunden i nätverket är en stark lokal marknadsposition. Därför kommer vi att behålla vårt lokala bolagsnamn och endast koppla på gruppens gemensamma grafiska profil. 

Vi står med varandra som en gemensam grupp, men är fortfarande samma engagerade lokala företagare som brinner för att hjälpa dig med kyla, värme, energi och service. Vi drivs också av vår gemensamma vision att tillsammans vara en självklar förebild för hållbara klimatlösningar.