El & Kylservice

El & Kylservice utför trafitionella och såväl som avancerade elinstallationer med fokus på effektivitet och energibesparing.

Elektricitet

El & Kylservice AB utför traditionella elinstallationer i allt från industrier till villor. Vi utför även installationer av avancerade maskin- och fastighetsautomationer. 

Kyla & Klimat

El & Kylservice levererar rätt temperatur för rätt tillfälle - till rätt pris. 

Värmepumpar

El & Kylservice kan sänka dina värmekostnader med en värmepump! Vi säljer inte bara en produkt utan energibesparande kundlösningar. 

FÖR ETT BÄTTRE KLIMAT

Tillsammans med våra kunder driver vi på utvecklingen mot en framtid där vi i största möjliga mån väljer det mest klimatsmarta alternativen vid installationer. En hållbar installation beskriver vi som en installation som har lägre utsläpp med naturliga köldmedier, lång livslängd och lägre energiförbrukning. 

Nordic Climate Group finska dotterbolag MV Jäähdytys förvärvar Kylmäkeskus Sami
07 Dec 2023
Nyhet via Nordic Climate Group

Nordic Climate Group finska dotterbolag MV Jäähdytys förvärvar Kylmäkeskus Sami

Finlands ledande kylföretag, MV-Jäähdytys Oy, dotterbolag till Nordic Climate Group, har förvärvat Kylmäkeskus Sami Oy. Genom köpet stärks koncernens position dels inom kyl-, värme- och energieffektiva installationer, dels i regionen Kanta-Häme.

Nordic Climate Group tar nästa steg med Multi Kulde Vest
04 Dec 2023
Nyhet via Nordic Climate Group

Nordic Climate Group tar nästa steg med Multi Kulde Vest

Norges ledande kyltekniska aktör Perfect Temperature Group (PTG), dotterbolag till Nordic Climate Group, har utökat sitt ägande från 40% till 100% av aktierna i Multi Kulde Vest, Ålesund.

Intervju med Fredrik Gren i affärstidningen Installationssiffror
17 Nov 2023
Nyhet via Nordic Climate Group

Intervju med Fredrik Gren i affärstidningen Installationssiffror

I en intervju med Installationssifrror berättar vår koncernschef, Fredrik Gren, om bolagsbygget- och kulturen, sina egna drivkrafter samt länder att titta på framöver. 

En anpassad lösning

Bland våra beställare finns fastighetsägare, hotell, industri, kommuner och landsting, företag inom detaljhandeln, lantbrukare och privatpersoner. Vi arbetar med både stora och små projekt, som total- eller underentreprenörer. 

En helhetslösning

Vår breda verksamhet, kunskap och erfarenhet innebär att vi har möjligheten att leverera en helhetslösning, oavsett storlek på projektet. Vi kan vara med på hela resan från idé och projektering till slutbesiktning och underhåll. 

En energi- och kostnadseffektiv lösning

Vårt uppdrag är alltid att optimera fastigheters och lokalers energiförbrukning så att kostnaderna blir lägre, miljön renare och du som kund får precis det du efterfrågar, oavsett om det gäller belysning, temperatur eller klimat. 

En kostnadsfri kalkyl

Hos oss får du en konsultation och rådgivning helt gratis. Vi kan komma ut och besikta din nuvarande anläggning, analysera din befintliga situation och därefter göra en kalkyl över vad installationen kommer kosta, vad du kommer att spara och när du går break even. 

En pålitlig el- och kylservice

Vi har levererat skräddarsydda lösningar samt utfört reparations- och underhållsarbeten sedan 1980. Vi har all kompetens under ett tak, ett nära samarbete med leverantörer och samarbetspartners och håller oss ständigt uppdaterade om den senaste tekniken. Dessutom håller vi alltid en nära och personlig dialog med dig som kund, allt för att du ska känna dig helt trygg. 

Behörighet

Vi har behörighet att utföra elinstallationer, AL Systemspänning upp till 1000 V.

Vi är registrerade enligt El-säkerhetsverkets nya regelverk. 

Som medlemmar i Elektriska Installatörsorganisationen (EIO), bransch- och arbetsgivarorganisation för Sveriges el- och teleteknikföretag, får vi tillgång till det senaste inom branschen, rådgivning, utbildning samt möjlighet att påverka mynmdigheter, politiker och leverantörer.