El & Kylservice i Riala söker nya medarbetare! - El & Kylservice

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill jobba som Servicetekniker. Du kommer arbeta med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning, samt reparation av el-anläggningar och sty- och reglerutrustning. För att passa i rollen ser vi att du är en problemlösande person med hög arbetsmoral. Du bör vara noggrann och tycka om att arbeta nära dina kollegor. Det krävs samtidigt att du är självgående och tar ansvar för ditt eget arbete. Vidare ser vi att du är serviceinriktad och uppskattar såväl mötet med kunder som de tekniska delarna av arbetet. Du blir en viktig del av teamet och representerar företaget på plats hos kunden. I rollen kommer du att ha en daglig kontakt med nya samt befintliga kunder, privata och företag. Du planerar ditt dagliga arbete och utför tekniska serviceuppdrag där du oftast utgår hemifrån och är på arbetsplats mellan 07-16.

Tidigare arbetslivserfarenhet inom installation och service är meriterande. Vi värderar din personliga utveckling och erbjuder ett omväxlande och fritt arbete med tillgång till servicebil och friskvård. Vi följer även Installationsavtalet.

 

Kvalifikationer

  • Driftteknikerutbildning inom el, eller likvärdig teknisk utbildning med meriterande kunskaper så som styr och reglerteknik, fastighetsautomation och PLC.
  • Minst två års arbetslivserfarenhet inom motsvarande område.
  • Läsa ritningar.
  • Stor vana att arbeta självständigt och i team
  • B-körkort.

 

Skicka din ansökan så snart som möjligt, vi intervjuar löpande.

Tjänsterna är heltid med 6 månaders provanställning, med omgående tillträde.
Placering i Stockholms län.

 

Skicka din ansökan redan idag.
Mailadress: info@elkyl.se

 

För frågor kring tjänsten kontakta:
Patrick Nilsson
Mail adress: patrick.nilsson@elkyl.se

 

El & Kylservice är ett familjärt företag i Starrmora som ligger i utkanten av Norrtälje. Vi har en avdelning som jobbar med värmepumpar, komfortkyla, livsmedelsskyla samt storkök. Vi har även en avdelning där vi arbetar med el och styrning. För oss är inga jobb för små eller för stora. Vi har en stark gemenskap mellan kollegorna där vi ofta har trevligt och träffas några gånger per år för olika aktiviteter, det gör att vi har en fin kontakt mellan varandra. Sedan 2022 är vi en del av Nordic Climate Group, Nordens ledande grupp för tekniska klimatlösningar. Hos oss får du vara med på en spännande resa. Om du letar efter en arbetsgivare där du får lära dig nytt och kan vara med och göra skillnad så är vi kanske den du söker.

Mer information

  • Ort: Riala
  • Titel: El & Kylservice söker nya medarbetare!
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Sista ansökningsdag: 2023-09-30
  • Kontaktperson: Patrick Nilsson

Vart såg du först den här annonsen?

Läs vår integritetspolicy här