Administratör till Termo Kyl - Termo Kyl

Arbetsbeskrivning

Termo Kyl AB har sedan starten 1954 hjälpt kunder med installation och service av kyl- & värmepumpsanläggningar. Vi har kvalificerade arbetsledare och certifierade tekniker, och levererar kvalitetsprodukter och tjänster som verkligen skapar värde för kunderna.

Hos oss pågår ett ständigt förbättringsarbete i alla delar, och vi strävar efter att alla medarbetare ska ha möjlighet att påverka både sin egen arbetsroll och företagets utveckling. Nu söker vi en självständig och driven administratör som vill fokusera extra på kvalitetsarbete.

Ansvar och arbetsuppgifter

Du ser till att vi uppfyller kraven för våra ISO-certifieringar och ackreditering via Swedac. Det är också du som tillgängliggör, förankrar och driver igenom förbättringarna i organisationen som helhet.

Du hjälper våra projektledare med dokumentation under projektets gång.

Utöver det vardagliga arbetet är du också den som ser till att vi uppfyller lagkrav, genomför interna revisioner och är med vid externa revisioner. Du tar hand om och utvärderar avvikelserapporter.

Placering av heltidstjänsten är på vårt kontor i Helsingborg

Vi söker dig som har erfarenhet från ett liknade arbete och/eller branschen. Du måste kunna arbeta målfokuserat, och vara van att följa upp ditt eget arbete.

Eftersom du är ensam i din roll måste du våga tro på det du gör, och vara beredd att dela med dig av dina kunskaper till de som har annat fokus. Vi har ett ständigt pågående förbättringsarbete inom organisationen och du förväntas delta aktivt i att skriva, utveckla och förankra processer och rutiner för såväl kvalitet som miljö och arbetsmiljö. Därför behöver du vara kommunikativt stark, både i tal och skrift.

Är du den vi söker?

Vi tror att du idag finns i en mindre eller medelstor organisation där du fått viss erfarenhet av praktiskt administrativt arbete. Du trivs med att leda, stötta och utveckla, och förstår hur ditt arbete kan ge företaget som helhet positiva effekter.

Termo Kyl ingår i Nordic Climate Group, Sveriges ledande grupp för tekniska klimatlösningar, och hos oss får du vara med på en spännande resa. Om du letar efter en arbetsgivare där du får lära dig nytt och kan vara med och göra skillnad så är vi kanske den du söker. Välkommen med din ansökan till gabriel@termokyl.se

Vi undanber oss svar från rekryteringsföretag.

Mer information

  • Ort: Helsingborg
  • Titel: Administratör till Termo Kyl
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Vart såg du först den här annonsen?

Läs vår integritetspolicy här