Det här är Termo Kyl

Klimat för människor och varor

 

Vi har sedan 1954 vuxit oss starka på våra tre grundläggande verksamheter: kyl- och frysutrustningar, komfortkyla och specialapplikationer. Vi tar ett helhetsansvar från idé, projektering, installation och leverans till underhåll samt service. Våra duktiga och engagerade medarbetare har fullutrustade servicebilar som rör sig över stora delar av Skåne samt södra Halland.

 

Vi gör det möjligt för dig att driva din verksamhet utan onödiga avbrott
Vi förstår vikten av att olika förutsättningar kräver olika lösningar och att till exempel olika åtgärder behövs när det gäller de olika arbetena. Med vår erfarenhet skapar vi garanterat de förutsättningar som just din verksamhet kräver. Genom ett starkt engagemang och smarta tekniska energilösningar driver vi utvecklingen i branschen och bidrar på så sätt till en grön omställning och ett hållbart klimat - även imorgon.

Termo Kyl -60 talet

Vi på Termo Kyl

I den här videon får du lära känna oss som bolag och vårt arbete för ett bättre klimat. Vi avslöjar också hemligheten bakom de blåa bilarna.

Termo Kyl är en del av Nordic Climate Group som består av ledande kylföretag i Sverige, Norge och Finland. Grunden i nätverket är en stark lokal marknadsposition. Därför kommer vi att behålla vårt lokala bolagsnamn och endast koppla på gruppens gemensamma grafiska profil. 

Vi står med varandra som en gemensam grupp, men är fortfarande samma engagerade lokala företagare som brinner för att hjälpa dig med kyla, värme, energi och service. Vi drivs också av vår gemensamma vision att tillsammans vara en självklar förebild för hållbara klimatlösningar.