Till havs - oavsett vart

Vi på Kyleffekt har stor erfarenhet av den marina sidan då vi jobbat med detta sedan många år tillbaka. Kylsystem, storkök, barlösningar, köksutrustning och komfortkyla är några av de områden vi hanterar ombord. 

Vi har flera leverantörer som är anpassade för den speciella miljö som det är till sjöss. I och med den erfarenhet vi har inom den marina sidan har vi skaffat oss ett nätverk både nationellt och globalt som vi gärna nyttjar för att hjälpa våra kunder och de problem som de kan ställas inför. 

Vi är bekväma med den flexibilitet som krävs kring projekt ombord och vi anpassar oss efter kundens behov. Arbete utomlands ser vi som praxis i dessa sammanhang. 

Betydelsen av rätt installation

Rätt klimat och funktionella storkök för fartyg och offshoreplattformar runt om i världen är ett stort arbetsområde för oss. 

För lastfartyg, färjor, kryssningsfartyg och offshoreindustrin levererar vi komfortkyla till passagerare och besättning, kyla till proviantkylar och frysar samt serveringar och barer. 

Vi är generalagenter för Metos Marine, en av världens ledande tillvekade av köksutrustning för fartyg och offshore. Det innebär att vi även bygger kompletta barer, restauranger, serveringar och storkök - såväl standard som skräddarsytt. 

Vårt åtagande inom marinkyla omfattar hela kedjan från konstruktion, installation och justering till förebyggande underhåll och akutservice, oavsett var i världen din anläggning befinner sig.