Vi söker kyltekniker till våra serviceteam

Arbetsbeskrivning

Vi söker kyltekniker till våra serviceteam på följande orter.
Örnsköldsvik, Kramfors och Sundsvall.

NKI-Kyl säljer, projekterar, installerar och servar kommersiell kyla, komfortkyla, värmepumpar och mobilkyla åt butik, industri, kontor och restaurang. Vi är också specialiserade på storkök och kommersiella tvättstugor.

Våra kunder finns huvudsakligen bland företag och i den offentliga sektorn, men finns även på privatmarknaden. Många av våra arbeten utförs mot butiker där vi bland annat arbetar med butikskyla och likaså på både stora och små industrier där vi arbetar med till exempel industikyla.

Just nu söker vi drivna och lösningsorienterade Kyltekniker till våra serviceteam i Örnsköldsvik, Kramfors och Sundsvall.

NKI-Kyl AB är ett företag i ständig utveckling, med målsättningen att skapa värde för våra kunder. Hos oss blir du en viktig del och får vara med på en spännande resa som du själv kan vara med och påverka, du får en varm och tillåtande arbetsplats med härliga kollegor.

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik!

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är certifierad inom kyla, och- eller har erfarenhet inom yrket och därmed har grundläggande kompetens i kylteknik samt el och styr runt kylmaskiner. Det är även meriterande men inget krav om du har erfarenhet av industikyla, CO2 och brandfarliga köldmedier.

Har du idag inte kylcertifikat är erfarenhet från arbete i liknande verksamhet meriterande.

Vi tror att du är social, målmedveten och har en drivkraft i att hitta lösningar. Du uppskattar ordning och reda på arbetsplatsen och ser ett värde i att uppfattas som professionell.

Hos oss ingår du i serviceteamet men arbetar oftast ensam på dina uppdrag och måste därför vara trygg i dig själv men samtidigt vara en prestigelös lagspelare.

Vad vi erbjuder dig

- NCG Academy
- Friskvårdsbidrag
- Servicebil
- Sjukvårdsförsäkring

NCG Academy är vår egna internutbildning som är unikt av sitt slag, vi utbildar personalen och det finns stora utvecklingsmöjligheter hos oss.

 

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Krav: Kylmontör/Kyltekniker - erfarenhet krävs

Utbildning

Krav: Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Körkort

Krav: B

 

Låter det intressant? Ansök redan idag då vi kommer jobba löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet i annonsen.

Märk din ansökan med den ort du söker till.

Mer information

  • Titel: Kylmontör/Kyltekniker
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Sista ansökningsdag: 2024-08-01
  • Kontaktperson: Alexander Nordin

Vart såg du först den här annonsen?

Läs vår integritetspolicy här