Ta chansen att bli en Kylmästare

20 Dec 2022 Kylmästarna

Vi på Kylmästarna växer och söker viktiga funktioner till vårt familjära team. Vill du ta nästa steg i karriären och bli en sann Kylmästare? Tveka inte att höra av dig till oss!

Som en del av Kylmästarna blir du en av 11 kollegor som tillsammans levererar smarta lösningar och bra service till våra kunder. I din roll hjälper du våra kunder med deras kyl-, och frysutrustningar, där du främst arbetar med schemalagt underhåll och service. Ofta genomför du arbetet själv, men ibland är ni flera som hjälps åt. Det mesta av arbetet sker ute hos våra kunder, och du tar dig mellan uppdragen i en av våra servicebilar. Det är viktigt att du är serviceinriktad, tycker om kundkontakter och är engagerad, samt att du kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

Arbetstid är vardagar 7-16. Vi har kontor i Skogås men är verksamma i hela Storstockholms län och du kan oftast utgå från hemmet där du bor och åka direkt till kund, eftersom man arbetar självgående med styrning och hjälp från ledningen.   

Vi tar vara på varandras styrkor och accepterar våra olikheter. Vi värderar din personliga utveckling och vi vill att du som medarbetare alltid ska kunna utvecklas efter dina behov. Därför finns möjligheten att utbilda dig internt genom vår utbildningsverksamhet i koncernen NCG Academy som säkerställer hög kompetens och ständig närvaro i modern kylteknik.

 

Servicetekniker

Kvalifikationer

  • Erfarenhet som självgående kyltekniker med kylcertifikat 1
  • Stor vana att arbeta självständigt och i team
  • Språkkunskaper i svenska språket
  • B-körkort

Kylmontör

Kvalifikationer

  • Erfarenhet som självgående kyltekniker med kylcertifikat 1
  • Stor vana att arbeta självständigt och i team
  • Språkkunskaper i svenska språket
  • B-körkort

 

Kylmästarna är en del av Nordic Climate Group med företag runt om i Sverige inom kyla, värme, energieffektivisering med kringtjänster. Kylmästarna kännetecknas av omfattande kompetens, lång erfarenhet och, inte minst, ett personligt engagemang.

Kontaktperson: Anders Sandell Karlsson
anders@kylmastarna.se
Omfattning: Heltid