Om oss

GS Kylservice AB är ett företag som startade sin verksamhet redan 1970 och som sedan i början på 1990-talet drivs av bröderna Peter och Magnus Eriksson. Vi har sedan start haft kontor i Linköping, men har nu även filialkontor i Katrineholm.

GS Kylservice projekterar, installerar och servar alla typer av kyl-och frysanläggningar, luftkonditioneringar och värmepumpar, samt tillhandahåller ett brett sortiment av produkter för försäljning. Vi är en totalleverantör av kundanpassade systemlösningar för industri, butik, fastighetsbolag och byggentreprenörer.

Vi på GS Kylservice strävar efter att ge våra kunder god totalekonomi och tillfredsställa behovet av tillförlitlig och säker drift. Det gör vi genom vår erfarenhet och kompetens samt möjligheten att som Nordic Climate Group företag erbjuda ett framgångsrikt koncept med produkter av hög kvalitet.

Vi värnar om miljön i det stora såväl i det lilla. Därför tycker vi det är viktigt att de kylanläggningar vi installerar är både energieffektiva och miljövänliga. Vi är certifierade  av INCERT C415 Kategori I och Ackrediterade av SWEDAC för trycksättning med gas. Vi är även ett Aukoriserat kyl & värmepumpsföretag.

GS Kylservice är en del av Nordic Climate Group som består av ledande kylföretag i Sverige och Norge. Grunden i nätverket är en stark lokal marknadsposition. Därför kommer vi att behålla vårt lokala bolagsnamn och endast koppla på gruppens gemensamma grafiska profil. 

Vi står med varandra som en gemensam grupp, men är fortfarande samma engagerade lokala företagare som brinner för att hjälpa dig med kyla, värme, energi och service. Vi drivs också av vår gemensamma vision att tillsammans vara en självklar förebild för hållbara klimatlösningar.