Vi är Kronobergs Kylteknik

Kronobergs Kylteknik AB startade sin verksamhet i Växjö 1976. Idag är vi 16 personer anställda i företaget och vi är verksamma i Kronobergs län med omnejd, med kontor beläget i Växjö. Kronobergs Kylteknik AB har en stor kompetens och en lång erfarenhet inom kylbranschen och arbetar med konstruktion, projektledning, installation och service av alla typer av kyl och värmepumpsanläggningar.

Närhet till våra kunder och personlig service är nyckelord i vårt företag. Vi kombinerar det stora företagets trygghet och breda kompetens med det lilla företagets flexibilitet och personliga atmosfär. Vi värnar om miljön i det stora såväl som i det lilla. Därför tycker vi det är viktigt att de anläggningar vi installerar är både energieffektiva och miljövänliga.

Vi är ackrediterade av SWEDAC och har ett internt Kvalité & miljöledningssytem som motsvarar ISO 9001 och 14001.

Kronobergs Kylteknik är en del av Nordic Climate Group som består av ledande kylföretag i Sverige och Norge. Grunden i nätverket är en stark lokal marknadsposition. Därför kommer vi att behålla vårt lokala bolagsnamn och endast koppla på gruppens gemensamma grafiska profil. 

Vi står med varandra som en gemensam grupp, men är fortfarande samma engagerade lokala företagare som brinner för att hjälpa dig med kyla, värme, energi och service. Vi drivs också av vår gemensamma vision att tillsammans vara en självklar förebild för hållbara klimatlösningar.