Om oss

Grenholms Kylservice grundades 1973 och är idag Västerbottens ledande kylentreprenadföretag. Vi är ett 20-tal anställda och har kontor i Umeå, Skellefteå och Lycksele. Vi arbeter målmedvetet och med en utpräglad servicekänsla för våra kunder. Vi har uppdragsgivare inom både den offentliga och den privata företagssektorn. Vår styrka är kundanpassade helhetslösningar. Vi tar ett övergripande ansvar för våra uppdragsgivares kyltekniska behov och erbjuder projektering, installation och service, men också uthyrning och försäljning av alla typer av kyl- frys- och klimatanläggningar.

Vår ambition är att ständigt förbättra vår kunskaps- och servicenivå i företaget och ligga i spets avseende teknisk och funktionell kvalitet samt uppfylla våra kunders förväntningar. I vårt helhetstänkande ingår omtanken om miljön som en naturlig del. Läs mer om hur vi arbetar med hållbarhet här

Grenholms Kylservice är en del av Nordic Climate Group som består av ledande kylföretag i Sverige och Norge. Grunden i nätverket är en stark lokal marknadsposition. Därför kommer vi att behålla vårt lokala bolagsnamn och endast koppla på gruppens gemensamma grafiska profil. 

Vi står med varandra som en gemensam grupp, men är fortfarande samma engagerade lokala företagare som brinner för att hjälpa dig med kyla, värme, energi och service. Vi drivs också av vår gemensamma vision att tillsammans vara en självklar förebild för hållbara klimatlösningar.