Nyheter

Lyckad entreprenad i nytt Hemköp i Stora Höga
05 Okt 2016
Nyhet via Dahlmans Kylteknik

Lyckad entreprenad i nytt Hemköp i Stora Höga

Dahlmans startade entreprenaden sista veckan i augusti. Uppdraget innebar att projektera, rita samt ansvara för hela kylinstallationen med montering av aggregat, dra rörledningar och genomföra driftsättningar. Upphandlingen skedde i maj, beställningen av uppdraget kom strax innan midsommar, projekteringen genomfördes i juli. Därefter har produktionen gått för fullt och och den 28 oktober invigdes den nya Hemköpbutiken i Stora Höga.

Bakom västkustens första CO2-isbana står TESAB-företaget Dahlmans Kylteknik
22 Sep 2016
Nyhet via Dahlmans Kylteknik

Bakom västkustens första CO2-isbana står TESAB-företaget Dahlmans Kylteknik

I och med att Lödöseborg-isbana i Lilla Edet nu står klar har TESAB-företag producerat tre av de fem moderna CO2-isbanealäggningar som i dag finns i drift i Sverige. Det här är bara början! I Sverige återstår ca 260 anläggningar med ammoniak att konvertera till CO2 eller bygga helt nytt. Fördelarna är många och utöver miljön brukar det tyngsta argumentet vara att driftskostnaderna för en hall i genomsnitt halveras.

TESAB-företag visade framfötterna under Arenadagarna
15 Sep 2016
Nyhet via Labkyl

TESAB-företag visade framfötterna under Arenadagarna

Arenadagarna i Göteborg är den självklara mötesplatsen i Norden för alla som bygger, förvaltar/äger, arbetar med eller använder isanläggningar.

Halverade energikostnader för ny ishall i Enköping
08 Sep 2016
Nyhet via Labkyl

Halverade energikostnader för ny ishall i Enköping

TESAB-företaget Industri & Laboratoriekyl arbetar just nu tillsammans med ELVbygg med att bygga en helt ny ishall med CO2 som köldmedium i Enköping. När Enköpings kommun beslöt att uppgradera ishallen Bachohallen, samt bygga en helt ny ishall ville man att slut­resultatet skulle innebära så låga driftskostnader som möjligt.

Vi söker nya medarbetare!
17 Aug 2015
Nyhet via Labkyl

Vi söker nya medarbetare!

Är du sugen på en ny utmaning?

16 Aug 2015
Nyhet via Labkyl

6 deltagare i Cykelvasan

Den 14e augusti var det 6 medarbetare som deltog i Tesab-kedjans årliga event och cyklade 45km från Oxberg till Mora.

02 Feb 2015
Nyhet via Labkyl

Ahlsell ref vinnare av Tesab-kedjans leverantörspris

Ahlsell ref vann leverantörspriset under Tesab-kedjans leverantörsdagar i Stockholm.

02 Feb 2015
Nyhet via Labkyl

Leverantörsdagarna i Stockholm

Mellan 26-27 januari pågick leverantörsdagarna i Upplands Väsby i Stockholm. Under leverantörsdagarna samlades medlemmarna i Tesab-kedjan tillsammans med tolv av kedjans leverantörer för att utbyta erfarenheter och information.