KVP-dagen 2023

09 Nov 2023

Klockan 8.30-17.00 den 16 november står portarna öppna till årets KVP-dag! Vi som är på plats från Nordic Climate Group är Anders Ekdahl, Mikael Dagberg, Malin Semb-Josefson, Mikael Anjou och Matilda Löfving. Att lägga på minnet är vårt monternummer, B12. Här kan ni, utöver givande samtal, få en värmande kopp kaffe, de bästa godisarna, en klurig tävling för den mest fingerfärdige och mycket annat! 

Vid verktygstorget, alldeles intill vår monter, hittar du Mikael Dagberg som är utbildningsansvarig hos oss. Tillsammans med Robert Hedlund har han förberett en massa spännande experiment för dagen. Det kommer ryka, spraka och brinna! De kommer också visa upp relevanta verktyg och annan utrustning som underlättar vardagen för alla kyltekniker. Det här är ett gyllene tillfälle att klämma och känna på dessa. Och har du obesvarade frågor som rör kyl- och värmepumpsteknik, kan dessa två definitivt ge dig svaren! 

Klockan 14.20 står vår Sverigechef, Mikael Anjou, och HR-chef, Malin Semb-Josefson, på innovationsscenen och ger tipsen som utvecklar dig och kylbranschen. Det här vill du inte missa! 

Väl mött!