Nu är det dags – vi lanserar ny hemsida

06 Apr 2022

Som vi längtat! Nordic Climate Group har under det ynka året som vi existerat haft en fantastisk tillväxt och är glada för det nätverket som byggts genom våra kärnord - kunskap, inspiration och delaktighet. Nu är vi stolta över att lansera en ny uppdaterad hemsida som speglar den omfattning av lösningar vi kan erbjuda våra kunder.

Våra kunder – inom butik, industri såväl som fastighet, verkar inom en mängd branscher. Vi ser det även som vår uppgift att informera och inspirera fler att söka sig till kylbranschen. Hemsidans uppgift är att serva alla besökare för att enkelt och effektivt hitta just den information som eftersöks. 

Vår hemsida är också del av en större helhet – Nordic Climate Group verkar över Norden och det kommer framöver finnas en igenkänning mellan alla bolags hemsidor. Nordic Climate Group samverkar för att dra bästa nytta av den samlade kunskap och erfarenhet som finns inom gruppen. Bolagens hemsidor ändras succesivt med start i april.