1 minut med...

01 Okt 2021

Hej Kaspra, HR Chef på Labkyl AB i Stockholm!  Kaspra har jobbat på Labkyl sedan februari 2021, men med utveckling av människor och organisationer sedan 2000. Vad innebär det att vara HR chef på ett kylföretag? Läs här!

Hur kommer det sig att du blev HR Chef på ett kylföretag?
Jag har jobbat med utveckling av människor och organisationer i hela mitt yrkesverksamma liv. För ett år sen hörde Patrik, Labkyls VD, av sig och ville ha en HR-chef. Jag tvekade först, men efter att vi hittade fokuset på personalens utveckling, hoppade jag på – och det har jag inte ångrat. Kylbranschen lockar för att vi gör verklig nytta för klimatet. Behovet av kyla och värme är samma, men att använda CO2 som köldmedium, värmeåtervinna och energieffektivisera processerna är verklig miljönytta.
Vad tycker du är viktigt för att trivas på jobbet?
Att få ha fokus på det man tycker är roligt skapar en naturlig effektivitet och utveckling – och då blir det roligt. Det är intressant hur tydlig den spiralen är åt det hållet – börja i det som är roligt och då blir du bättre på det. Den är inte lika tydlig åt andra hållet. Självklart ingår vissa arbetsuppgifter i alla roller som man inte gillar – men majoriteten av det du gör behöver komma från din egen vilja. En annan viktig del i att trivas på jobbet är gemenskap och teamkänsla. Bra kollegor helt enkelt. Och det har jag!
Vad gör du en ledig dag?
När jag är ledig vill jag vara ute, röra på mig och leka med mina barn. Om jag verkligen ska njuta ser jag till att dansa, måla eller segla. Och så sover jag längre än till 4.45.
Vad klappar ditt hjärta extra mycket för?
Utveckling 

Vill du kontakta Kaspra? Maila henne kaspra.eriksson@labkyl.se
PS! Labkyl söker nu nya medarbetare till deras team i Stockholm. Ansök genom att maila karriar@nordicclimategroup.se redan idag!