Projektledare/säljare

Arbetsbeskrivning

Vi på NKI har arbetat med kyla, värme och energi i över 70 år och nu behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en kollega. Som medarbetare hos oss är du, tillsammans med 35 kompetenta kollegor, med och bidrar till sänkta energikostnader hos våra kunder och på sikt även ett bättre klimat. Du blir helt enkelt en av dem som bidrar till ett bättre klimat.

 

Om rollen

I rollen som projektledare/säljare hos oss ansvarar du för att planera, leda och utföra projekt. Vi arbetar med kommersiella storkök och tvättstugor, samt restauranger och styckeförsäljning. Du har budget- och resultatansvar, du säkerställer att leveransen håller deadline samt att den är av hög kvalitet. Du har en ledande roll i ett team av tekniker. Exempel på kunder är restauranger, kommersiella fastighetsägare, kommuner och regioner.

I rollen ingår att sätta upp relevanta säljmål, ansvara över offerter, teckna avtal, skapa kalkyler, samt att upprätta en årlig sälj- och marknadsplan. Då det är en ny roll finns det stor möjlighet att vara med och påverka och utforma den med tiden.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Fast månadslön och lön enligt avtal. Du rapporterar till VD. Arbetsuppgifterna utförs både ute hos våra kunder samt från vårt servicekontor. Placeringsort för tjänsten är i Örnsköldsvik.

 

Vem är du?

Som person trivs du med att planera och leda projekt samt coacha och utveckla medarbetare. Självständigt arbete faller sig naturligt för dig, samtidigt som du är en social lagspelare som trivs att jobba med människor. Du är mål- och resultatinriktad, lyhörd och har en stor förståelse för service samt vikten av att agera professionellt mot kunder. Vår bransch är under snabb förändring så du gillar att komma med egna idéer och förslag för att utveckla affären. Idag arbetar du i en liknande roll, antingen i samma område eller i närliggande bransch, exempelvis bygg eller VVS. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos på NKI Kyl.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att rita och konstruera kök/tvättstugor och restauranger i CAD-miljö. Du kanske har en bakgrund som köksplanerare? Det är även meriterande om du haft av personalansvar.

Kvalifikationer:

  • B-körkort.
  • God förståelse i svenska, både i tal och skrift.
  • Serviceinriktad

 

Vad vi erbjuder dig

Att arbeta hos oss ska kännas utvecklande. Därför erbjuder vi alla vår anställda utbildning via vårt interna utbildningsprogram, NCG Academy.

Vidare erbjuder vi dig en varm och tillåtande arbetsmiljö med korta beslutsvägar. Vi är en omtänksam arbetsplats med en familjär stämning, där vi stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet. Vi värnar om duktiga medarbetare och det finns alltid chans till att ta sig an nya roller inom företaget. Ditt mående och din hälsa är viktig för oss och vi erbjuder friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring.

 

Vilka är vi

NKI-Kyl är en del av Nordic Climate Group, som är ledande aktör i Norden inom kyl-, värme- och energieffektiva installationer. Genom ett starkt engagemang och smarta tekniska energilösningar, driver vi tillsammans utvecklingen i branschen och bidrar på så sätt till en grön omställning och ett hållbart klimat.

Sista ansökningsdag är 14 juli 2024, men urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsattas innan dess.

 

För eventuella frågor kring tjänsten kontakta:

Åsa Petterson, VD

0660 - 431269

asa.pettersson@nki.se

 

Stefan Grundström, Projektchef

0660–82305

stefan@nki.se

 

(Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss kontakt med säljare av annonser och rekryteringstjänster.)

Mer information

  • Titel: Projektledare/säljare
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Sista ansökningsdag: 2024-07-14
  • Kontaktperson: Åsa Pettersson

Vart såg du först den här annonsen?

Läs vår integritetspolicy här