Tack kära vänner för året som gått!

Tillsammans står vi på Labkyl stabilare än någonsin trots två år av pandemier och ett pågående krig i vårt närområde. Under det här senaste året har vi tillsammans utvecklat Labkyl ytterligare. Vi är fler medarbetare, fått större lokaler och högintressanta uppdrag.

Vår framgång är ingen slump utan kommer från vår gemensamma kompetens, energi och stora engagemang. Det är alla vi som tillsammans jobbar på Labkyl som också är Labkyl.

Nu står Sverige tillsammans med större delen av världen inför en lågkonjunktur. Kostnadsökningar och inflation påverkar självklart även oss på Labkyl men vi är väl rustade och ser framtiden som ett gyllene tillfälle att öka efterfrågan på våra tjänster. Är det något vi kan så är det att ge våra kunder marknadens mest energieffektiva och miljövänliga anläggningar. 

Vårt mål är att skapa en högkonjunktur 2023/2024 för Labkyls räkning. Vi ska tillsammans ta ett stort kliv framåt på både individ som företagsnivå. Vi ska fortsätta utbilda och utveckla våra team, våra tekniker, säljare och tjänstemän och fokusera på kundnyttan i våra kalkyler för att ge beställarna ett bättre och tydligare beslutsunderlag.

Efterfrågan på hållbara lösningar med fokus på energibesparing ökar för varje dag. Vi på Labkyl erbjuder exakt det marknaden efterfrågar - specialistkompetens inom klimatneutrala energilösningar.

Och som ett kvitto på detta avslutar vi året med att ha tecknat kontrakt för att leverera DLE-konceptet till ICA´s nya stora fryslager på 29 000 kvadratmeter i Hacksta utanför Västerås samt till Vår Gård hotell- och konferensanläggning i Saltsjöbaden.

Vi ser mycket positivt på framtiden, 
God fortsättning!

Patrik Larsson & Christoffer Kednert

 

 

DLE - Delta Lift Energy

DLE - Delta Lift Energy

DLE representerar en hållbar, energi- och kostnadseffektiv lösning. Det som möjliggjort den här utvecklingen är en banbrytande CO2-teknik. Framtiden är fantastisk därför att på rätt företag finns det alla möjligheter för dig som vill utvecklas att också göra det. Som kyltekniker är du en del av den moderna kyl- och värmeenergilösningen som bygger framtidens hållbara samhälle.