Om oss

Välkommen till oss på Kyl-Bergman i Västervik – ditt självklara val när det gäller värmepumpar, komfortkyla, kyl-och frysrum, energioptimering och mycket mer!

Kyl-Bergman AB är ett service- och kvalitetsmedvetet familjeföretag som varit verksamma i Västervik i över 50 år. Vi arbetar med värmepumpar, komfortkyla, kyl- och frysrum, kyl- och frysdiskar, ismaskiner, vätske- och kylanläggningar, AC-anläggningar för bilar (gäller endast bilverkstäder), avfuktning & befuktning, industrikyla, butikskyla med mera.

Under våra år i branschen har vi servat många företag med kylanläggningar, många industrier med industrikyla och många butiker med butikskyla bara för att nämna några exempel. Vår verksamhet omfattar service, installation, försäljning, reservdelar, montage, ombyggnad och underhåll. Vi arbetar både ute hos våra kunder samt i vår fullt utrustade serviceverkstad i Västervik.

Vi har även ett komplett sortiment av aggregat för luftkonditionering/värmepumpar som vi levererar till bostäder, arbetsplatser, datorrum och butiker. Vi är Västerviks äldsta kylföretag och kan våra saker. Vänd dig med förtroende till oss på Kyl-Bergman i Västervik du också om du vill ha ett professionellt företag att utföra din industrikyla, butikskyla eller andra kyl- och värmearbeten!