Välkommen till ER-Kyl!

Vi på ER-Kyl är proffs på kyl-, frys- och värmepumpsanläggningar för allas behov. För oss är det inte bara viktigt att vi hjälper dig med rätt lösning vad det gäller funktion utan vi lägger även stor vikt vid ägande och driftekonomi. 

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig?

FÖR ETT BÄTTRE KLIMAT

Tillsammans med våra kunder driver vi på utvecklingen mot en framtid där vi i största möjliga mån väljer det mest klimatsmarta alternativen vid installationer. En hållbar installation beskriver vi som en installation som har lägre utsläpp med naturliga köldmedier, lång livslängd och lägre energiförbrukning.

Serviceavtal

När du köper en bil lämnar du in den på service för att den ska fungera felfritt och på så sätt få längre livslängd. Därför borde det vara lika självklart att teckna serviceavtal vid installation av kylsystem, och ofta kan energibesparingen till och med finansiera anläggningens kylsystem. 

Vår service innefattar energioptimering, det vill säga vi säkerställer att inga system motverkar varandra, att temperaturer är relevanta, att inte värme ventileras bort i onödan och att energibesparande funktioner är aktiverade och fungerar som det är tänkt.

Nordic Climate Group förvärvar Reftec i Trondheim
30 Maj 2024
Nyhet via Nordic Climate Group

Nordic Climate Group förvärvar Reftec i Trondheim

Nordic Climate Group växer i Norge genom att förvärva Reftec AS med huvudkontor i Trondheim. I förvärvet ingår även dotterbolaget Rana Kulde, Mo i Rana. När Reftec ansluter till gruppen stärker Nordic Climate Group sin position i Tröndelag men även i andra delar av Norge där bolaget är verksamt.

Nordic Climate Group till offshore-marknaden genom Nordfrost
29 Maj 2024
Nyhet via Nordic Climate Group

Nordic Climate Group till offshore-marknaden genom Nordfrost

Nordic Climate Group förvärvar det tredje danska bolaget på en månad och välkomnar Nordfrost Køleservice i Esbjerg till gruppen. Med förvärvet förstärks Nordic Climate Group Danmarks marina erbjudande.

Findan Køle og Elteknik ansluter till Nordic Climate Group
27 Maj 2024
Nyhet via Nordic Climate Group

Findan Køle og Elteknik ansluter till Nordic Climate Group

Tillsammans med Findan Køle og Elteknik A/S tar Nordic Climate Group ytterligare ett steg i den danska tillväxtresan. Med 22 anställda innebär Findan Køle og Elteknik ett betydande tillskott för Nordic Climate Group Danmark och förstärker rollen som Danmarks största kylinstallationsbolag.

Kostnadsfri konsultation?

Behöver du ett nytt kylrum för din verksamhet? Eller funderar du på vilket kylsystem som passar dig? Vi kommer gärna ut och berättar mer om hur vi kan hjälpa er med en professionell lösning på era behov inom kyla, värme och energibesparing.

Mer än 40 års erfarenhet av kylsystem och värmepumpar runt Göteborg

ER-Kyl grundades 1979 av Svenning Ericsson och Kent Reidal med ambitionen att vara ett innovativt och tekniskt utvecklande företag. Något som vi strävar efter öven idag! För oss är det viktigt att hitta den bästa lösningen för våra kunder och var öppna för ny och bättre teknik i en bransch som ständigt utvecklas.